مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم
آب ۴۰۰ میلی‌لیتر
آرد ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۷ عدد
بکینگ‌پودر یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه نون خامه ایی:

آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود. سپس آرد را ریخته با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود. بعد از ظرف خارج کرده کنار بگذارید تا سرد شود. سپس آن را کمی با همزن بزنید و بعد تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه به خمیر اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. دقت داشته باشید تا تخم‌مرغ اولی کاملاً جذب خمیر نشده تخم‌مرغ بعدی را اضافه نکنید. بعد از اینکه همه تخم‌مرغ‌ها را به خمیر اضافه کردید وانیل و بکینگ‌پودر را نیز داخل خمیر ریخته و آن را در قیف پارچه‌ای با ماسوره کنگره‌دار بریزید و در سینی با فاصله به صورت گل‌هایی کوچک و یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلاً ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کردید بپزید. نان‌ها باید کاملاً پف کرده بالا آمده و طلایی شوند. بعد از سرد شدن بغل نان‌ها را چاک داده و با انواع کرم پر کنید. یا به وسیله قیف و ماسوره داخل آنها را پر کنید.