مواد لازم:
فیله مرغ : چهار عدد
هویج : دو عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری : ۱۰۰ گرم
نمک، آویشن و زعفران : به میزان لازم
کدو حلقه شده: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگارنگ : از هررنگ یک عدد
قارچ :۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فیله مرغ را به قطعات کوچک برش زده و با زعفران، نمک و آویشن
مزهدار کنید.سپس هویجها را با قالب های کوچک شکلدار قالب زده و
کمیآنها را بپزید. همه مواد را به سیخ زده و یا در تابه با حرارت ملایم
سرخ کنید.اگر به فلفل دلمهای علاقه دارید میتوانید فلفل را هم قالب زده و
همراه مواد به سیخ بکشید .