مواد لازم:

گوشت استخوان دار:۱۵۰ گرم

سبزی آش:۱کیلو

لپه:نصف پیمانه

بلغور:۲۵۰گرم

سیر داغ,نعنا داغ,پیاز داغ:به میزان لازم

سیر تازه:۲۵۰گرم

سرکه:نصف استکان

نمک,فلفل,زرد چوبه:به میزان لازم

 

طرزتهیه:

گوشت را با نمک ,فلفل و زرد چوبه بگذارید بپزد.سپس بلغور و لپه را شسته و اضافه کنید و با یک قاشق کره یا روغن با حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزند.سیر را با ساقه شسته و ریز کنید و با سبزی آش و پیاز سرخ شده در اش بریزید تا چند جوش بزند و جا بیفتد.در آخر سرکه را اضافه کنید و پس از چند جوش حرارت را خاموش کنید . آش را با نعنا داغ,سیر داغ,پیاز داغ و گردوی خرد شده تزیین کنید.

نکته:

میزان ترشی این آش بستگی به ذائقه شما دارد.