مواد لازم:

دوغ: ۱لیوان
ماست ساده یا همزده: ۱ لیوان
گوجه فرنگی رسیده: ۱ عدد متوسط
دانه ذرت :نصف لیوان
شوید تازه به مقدار دلخواه
خیار: ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین. شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین. در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها و ذرتهای پخته رو در اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین. میتونید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.
از اونجایی که طبع این غذا سرد هست میتونید برای معتدل کردنش کمی نعنا خشک اضافه کنین.
نکته:
اگر از شیرینی خوشتون میاد، باید بگم اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای بهش میده.

برای تزیین سوپ باید:
قبل از هر چیز سعی کنین مخلوط رو زیاد هم نزنین، چون ممکنه گوجه فرنگی ها له بشه و ظاهر سوپ رو زشت کنه. از گل محمدی هم میتونین برای تزیین روش استفاده کنین