پودر نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری
شکر : ۲ قاشق
شیرکاکائو : ۲ لیوان
خامه: ۱۰۰ گرم
ژله ی موز: ۲ عدد
آب جوش: ۲ لیوان
موز : ۲ عدد
طرز تهیه دسر:
دو تا ژله ی موز رو تو دو لیوان آب جوش حل میکنیم و
۳۰ ثانیه میذاریم تو مکروفر یا ۱ دقیق روی بخار کتری درحال جوش تا شفاف بشه و میذاریم خنک شه
پودر نشاسته رو تو شیرکاکائوی سرد حل میکنیم بعد از اینکه خوب حل شد (اگه لازم بود از صافی هم رد کنید)
میذاریم رو شعله ی ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه
شعله رو خاموش میکنیم و ژله رو بهش اضافه میکنیم و بعد هم خامه رو ( میتونین اصن خامه نریزین )
و بعد موز حلقه شده رو هم اضافه میکنیم و میریزیم داخل قالب یاظرف مورد نظر
و میذاریم چند ساعت تو یخچال تا خوب ببنده