پودر نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری

شکر :           ۲ قاشق

شیرکاکائو :      ۲ لیوان

خامه:           ۱۰۰ گرم

ژله ی موز:       ۲ عدد

آب جوش:         ۲ لیوان

موز :            ۲ عدد

طرز تهیه دسر:

دو تا ژله ی موز رو تو دو لیوان آب جوش حل میکنیم و

۳۰ ثانیه میذاریم تو مکروفر یا ۱ دقیق روی بخار کتری درحال جوش تا شفاف بشه و میذاریم خنک شه

پودر نشاسته رو تو شیرکاکائوی سرد حل میکنیم بعد از اینکه خوب حل شد (اگه لازم بود از صافی هم رد کنید)

میذاریم رو شعله ی ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه

شعله رو خاموش میکنیم و ژله رو بهش اضافه میکنیم و بعد هم خامه رو ( میتونین اصن خامه نریزین )

و بعد موز حلقه شده رو هم اضافه میکنیم و میریزیم داخل قالب یاظرف مورد نظر

و میذاریم چند ساعت تو یخچال تا خوب ببنده